ANIMATIE

6 motive ca să optezi pentru un spot animat

Cauți niște soluții uimitoare pentru a-ți promova produsul sau serviciul? Nu există nici o îndoială că spoturile animate, bine produse și distribuite pe canalele potrivite sunt o investiție eficientă pentru mulți ani înainte.
Crearea unei reclame animate îți oferă posibilitatea să spui ce vrei, cum vrei prin intermediul unor caractere drăguțe, fantastice sau chiar izbitor de umane. Animația îți va economisi timp și bani și îți va oferi șansa să gândești out of the box.

Economisești bani

Contrar multor păreri, costurile pentru o animație comercială sunt mult mai ieftine decât cele pentru producția video. Astfel, nu vei plăti bani în plus pentru angajarea actorilor sau celebrităților, nemaivorbind de salariile întregii echipe – regizori, operatori, asistenți.

Economisești timp

Producătorul de film Alfred Hitchcock spunea că ”Disney are cele mai bune castinguri. Dacă nu le place actorul, îl înlătură.” Într-adevăr, în spoturile animate e mai ușor să lucrezi cu emoțiile personajului, pentru că se înlătură factorul uman. Astfel, nu pierzi o groază de timp pe castinguri, lucru cu actorii, machiaj. Este doar animatorul față în față cu personajul lui

Visezi și creezi dincolo de limite

Când vine vorba de spotul animat nu ai nicio limită. Orice viziune ai avea în minte, totul poate prinde viață cu ajutorul animației. Personaje cu puteri supranaturale, oameni care pot zbura, obiecte care pot vorbi – orice! Acesta este un instrument creativ de o frumusețe deosebită care merită să fie exploatat pe larg în publicitate!

Creezi personaje unice

Caracterul pe care îl creezi în filmul de animație va deveni fața brand-ului tău. Acest personaj poate ajunge recunoscut și iubit de oameni. Astfel, nu trebuie să îți faci griji că actorul sau actrița nu va mai fi disponibilă pentru următoarea filmare, sau va apărea în spoturile concurenților tăi. Odată creat, un personaj animat rămâne fidel brandului.

Ai lumea în palmă

Nu găsești un loc potrivit pentru filmări? E iarnă iar scenariul tău este despre o vacanță la mare? Acest lucru nu mai este o problemă în spoturile animate. Poți anima orice colț al pământului, sau și mai mult – poți crea ambianțe noi și unice. Personajul tău poate călători oriunde vrei tu!

Ești nemuritor

O mulțime de companii folosesc trenduri sau celebrități în reclamă. Problema este că în ziua de azi totul se schimbă prea rapid, iar flacăra celebrităților arde – la fel se întâmplă și cu relevanța publicității. În schimb personajele din animație sunt nemuritoare – nu cresc, nu se maturizează, nu îmbătrânesc.