Suntem un studio de producție și efecte vizuale. Filmăm spoturi publicitare de o calitate înaltă și la prețuri accesibile.

Suntem pasionați de creație și am generat, cu pasiune, idei și soluții pentru branduri de top, începând cu anul 2006. Înainte de a crea și de a începe noi proiecte, întreaga noastră echipă se adună împreună și împărtășesc idei, explorează noi posibilități și apoi realizează produse incredibile pentru clienții noștri.

Pixel Studio, un studio progresist de animație și VFX, oferă toată gama de servicii, de calitate, în ceea ce privește Animația 2D & 3D. Suntem specializați în reclame Video Art, Desene animate, Filme Animate, Marketing Digital, Audio și Video, Video Stop-motion, Grafică 2D & 3D, Infografice, Video VFX și Key-visuals.

Realizăm reclame și desene animate de cea mai bună calitate și la cele mai avantajoase prețuri. Echipa noastră studiază mereu noile tendințe și acumulează cunoștinte despre industria, afacerea și clienții tăi pentru a se asigura că serviciile noastre sunt personalizate pentru ați îndeplini obiectivul propus, iar noi convinși că îți livrăm rezultate la cel mai mic preț posibil.


Realizăm reclame TV captivante și videoclipuri cu scenarii creative, dublări excelente, costume și decoruri. Compozitorii noștri de muzică își dau toată silința să facă mesajul brand-ului mai atrăgător. Inventăm o poveste unică, ingenioasă, și realizată cu multă atenție. Ne asigurăm că clienții noștri se pot contopi cu însăși scenariul, un scenariu care vrea să umanizeze brand-ul.

Suntem pasionați de animația 2D & 3D, născocirea de noi caractere și desene animate. Ele permit afacerii tale explicarea mai eficientă a serviciilor și educarea clienților prin simplificarea lucrurilor complicate. Acest lucru duce la creșterea vânzărilor într-un mod vizibil.

Oamenii vor să știe de ce merită atenție produsul tău. Trăim și respirăm cu personajele înainte de a le da viață. Personajele animate funcționează extrem bine prin trezirea sentimentelor de fericire și eroi care captează atenția clienților și creează o relație cu brand-ul. Ne orientăm către caractere animate care să ducă afacerea către divertisment și aventurăm. Scopul final fiind notorietatea brand-ului pe piață.

Hai să-ți desenăm animații delicioase care îți vor crește vânzările.